Nicolas Cage waagt zich ook aan de 3D-camera

Nicolas Cage waagt zich ook aan de 3D-camera

Het event werd druk bezocht door allerlei beroemdheden

Het Toronto Filmfestival in Canada werd afgelopen weekend druk bezocht. Verschillende acteurs werden gespot rond het event en deelden handtekeningen uit en gingen op de foto met fans. Het was de 'place to be' voor filmfans.

Voor de sterren was er meer te doen. Zo vroeg Variety Nicolas Cage in hun 3D studio plaats te nemen. Zoals altijd stelde hij hen niet teleur, meldden zij op hun Instagram. Enthousiast nam hij verschillende poses aan. Ook wapperde hij met zijn hand voor de 3D-camera. De passie van de topacteur is duidelijk zichtbaar op het Instagram-bericht hieronder.



Filmpromotie
Nicolas Cage was op het event om zijn nieuwe film Butcher's Crossing te promoten. En natuurlijk liet hij ook zijn griezelige stem horen voor zijn horror-komedie Renfield. In die film speelt hij Dracula en geeft hij zijn eigen draai aan dit personage.

Ook andere acteurs kwamen voor de camera voorbij. Zo fotografeerde Variety onder meer Jennifer Lawrence, Brendan Fraser, Oprah Winfrey, Harry Styles, Michelle Yeoh, Daniel Craig, Emma Corrin en Minnie Driver. Vooral het prachtige gewaad van Janelle Monáe viel op. Een indruk staat hier.

NieuwsFilm

meest populair