Hoe ziet deze mooie actrice uit 'Knives Out 2' er zonder make-up uit?

Hoe ziet deze mooie actrice uit 'Knives Out 2' er zonder make-up uit?

Extra stressvol: De jurk van Madelyn Cline is zoek voor haar première.

Het met spanning verwachte vervolg op Knives Out ging afgelopen week in première op het 2022 Toronto International Film Festival, oftewel TIFF. Op de dag van de première mocht Vanity Fair met Madelyn Cline meelopen.

Op zo'n première lijken de sterren kalm alles onder controle te hebben, maar niets is minder waar. De 24-jarige actrice opent de deur in badjas met de haren nog kletsnat. Ze oogt moe en schenkt koffie in, terwijl zij vertelt dat er van alles gaande is. Toch is haar uitstraling al prachtig. Haar 'no make up look' laat een prachtige huid zien.

Dag van de première
Terwijl de visagiste aan haar gezicht start, vertelt Madelyn dat zij blij is haar collega's weer te zien na de opnamen van Glass Onion: A Knives Out Mystery: "Het is al een jaar geleden dat wij elkaar zagen. Gisteravond hadden wij een klein diner voor de cast. Gewoon om te vieren dat de première eraan komt. Ik heb de film nog niet gezien op wat stukjes na."

"Ik heb nog steeds een jetlag na mijn reis en kon niet slapen tot pas na drieën vannacht. Ik ben eigenlijk een nachtuil en heb de gewoonte om in slaap te vallen voor een film. Er is iets met een theater en het feit dat het daar donker is, waardoor ik wegzak."

"Ik kreeg een email over de auditie voor het tweede deel van Knives Out en was zo blij, want ik vond het eerste deel zo gaaf. Daarna kreeg ik toegang tot een beveiligde app met een script en maakte een foto van het telefoonnummer om die niet kwijt te raken. Dus blokkeerde die app mij. Best angstig. Zeker in zo'n stadium. Kon ik uitleggen waarom de app mij blokkeerde."

Strakke deadline
De belangrijke Armani-japon blijkt na wat interviews nog niet gearriveerd. Maar ze moeten aan de slag met de avondmake-up en het kapsel. Bij elke klop op de deur rent iemand om te zien of de japon er al is, want die moet nog gepast worden. Er is een andere japon als back up aanwezig. Maar het liefst hebben zij de zwarte. Niet de rode.

De tijd is om en de rode moet aan. Half staand in de rode jurk komt toch nog de zwarte japon binnen. En zoals het gaat met die stressvolle momenten, breekt net de rits van die ene, gewilde japon af. Gezien de strakke deadline wordt Madelyn daarop al lopend en rijdend in haar jurk genaaid - richting die zo ontspannen lijkende première.

Het filmpje van Vanity Fair staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair