Zijn de 'Thunderbolts' nou helden of schurken? Hoofdrolspeler geeft antwoord!

Zijn de 'Thunderbolts' nou helden of schurken? Hoofdrolspeler geeft antwoord!

Sebastian Stan bespreekt de positie van de Thunderbolts in het MCU, en zegt dat zijn personage Bucky Barnes en de anderen geen helden of schurken zijn.

Hoewel alle personages zijn verschenen in andere MCU-films, waren hun verhalen meestal die van anti-helden. Door een line-up van moreel grijze personages heeft Thunderbolts het potentieel om een rijk nieuw MCU-verhaal te leveren.


Bekijk de afbeelding

Line-Up
De line-up voor Phase 5's Thunderbolts film werd afgelopen weekend aangekondigd op de D23 Expo. In de film zullen Red Guardian, Yelena Belova, Bucky Barnes, John Walker, Ghost, Taskmaster en Valentina Allegra de Fontaine te zien zijn.


Bekijk de afbeelding

Helden of schurken?
In een interview op de D23 Expo geeft Sebastian Stan antwoord op de vraag of de Thunderbolts schurken zijn of niet

"Misschien is dat wat de film gaat beantwoorden. Het is altijd interessant als je als kijker moet beslissen of we schurken of helden zijn. Maar ik denk dat dat het aantrekkelijke is van de film."


Bekijk de afbeelding

Stan's commentaar impliceert dat de personages hun morele grijsheid zullen voortzetten in de film. Na Bucky's geschiedenis in eerdere films waar hij samen vocht met de Avengers, zal het interessant zijn om te zien wat hem ertoe brengt zich aan te sluiten bij dit duistere team van anti-helden.

NieuwsFilm

meest populair