Ryan Reynolds ondergaat onderzoek naar ernstige ziekte

Ryan Reynolds ondergaat onderzoek naar ernstige ziekte

Ryan Reynolds en Rob McElhenney nemen het op zich om dit vervelende onderwerp onder de aandacht te brengen

Darmkanker is in opmars en een preventief onderzoek kan in een vroeg stadium al een hoop ellende besparen. Op hilarische wijze nemen Ryan Reynolds en Rob McElhenney het op zich om dit vervelende en enge onderwerp onder de aandacht te brengen. Op verzoek van een stichting voor darmkanker ondergaan zij zelf een test.

Natuurlijk draait het bij deze nieuwbakken coaches van een voetbalteam om een stukje gezonde competitie. Zo zou Ryan pas op gaan voor een darmonderzoek als Rob de taal Welsh leerde. Dat doet Rob uitstekend, zoals in het filmpje hieronder blijkt. Ryan rest niets anders dan voor controle op te dagen.

Stoer
Ryan, de stoere kerel uit The Adam Project gaat op voor zijn darmonderzoek en maakt continue grapjes. Toch blijkt in zijn geval die controle niet voor niets. De specialist heeft preventief iets weg kunnen halen dat kwaadaardig had kunnen worden.

Rob gaat vervolgens op voor zijn controle. Ook droog en grappenderwijs. Bij hem is zelfs meer aan de hand en is het fijn dat hij zich toch heeft laten onderzoeken. Daar is preventie voor. Vanaf een jaar of 45 is het volgens hen verstandig om een preventief darmonderzoek te doen.

Het filmpje staat op Instagram en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair