Heeft deze 'Eternals'-acteur nog wel vertrouwen in zijn Marvel-toekomst?

Heeft deze 'Eternals'-acteur nog wel vertrouwen in zijn Marvel-toekomst?

De acteur weet het blijkbaar zelf ook niet.

Kit Harington is voornamelijk bekend van de HBO-serie Game of Thrones, maar de acteur wist ook al de nodige rollen te bemachtigen in blockbusters. Denk bijvoorbeeld maar aan de Marvel-film Eternals. Nu laat hij weten of hij nog een toekomst heeft in het MCU.

Hoewel de acteur misschien geen hoofdrol in Eternals speelt, is zijn aandeel wel zeker belangrijk. Hij speelt namelijk het mysterieuze personage Dane Whitman, maar op het einde van de film vindt hij het legendarische Ebony zwaard, waardoor hij normaal gesproken in de superheld Black Knight verandert.

Toekomst
De vraag is natuurlijk of dit er daadwerkelijk van gaat komen. Marvel laat wel vaker end-credits zien om er vervolgens maar bijzonder weinig mee te doen. Of dit ook het geval zal zijn voor Harington is nog niet duidelijk. De acteur zelf zegt ook maar weinig te weten.

Zo zegt de 35-jarige Brit: "Ik heb het al vaker gezegd en het is de waarheid: ik weet niet wat ze van plan zijn. Natuurlijk hoop ik terug te mogen keren als Dane Whitman, en dat ik de superheld wordt waar iedereen het over heeft, maar ik weet het echt niet. Ik weet van niks af, alleen dat Phase 5 gaat beginnen".

Wel of niet?
Ondanks het feit dat we op het einde van Eternals de tekst zien staan "Eternals Will Return" is er nog niks officieel aangekondigd. Het zou natuurlijk ook goed kunnen dat deze uitspraak van Harington gewoon een leugentje voor eigen bestwil is en dat hij nog even niks wil verklappen.

NieuwsFilm

meest populair