Die Leonardo Dicaprio roast ging ten koste van Zendaya

Die Leonardo Dicaprio roast ging ten koste van Zendaya

Zendaya zelf had de laatste lach

Bij de uitreiking van de Emmy-prijzen afgelopen weekend maakte gastheer Kenan Thompson een grap en betrok er Zendaya bij. Het leek leuk en lief om een van de favoriete sterren bij de roast te betrekken, maar was die grap wel zo goedbedoeld? Op Twitter en andere social media-kanalen vond men het niet kunnen.

Waar ging het om? Hollywood-favoriet Leonardo diCaprio (47) is net weer vrijgezel. Zijn relaties zijn meestal kort en de meiden zijn bijna altijd onder de 25 bij een nieuwe verliefdheid. Gespeculeerd wordt dan ook dat zodra een vrouw 25 wordt, zij dan ook keihard gedumpt wordt door hem. Leonardo is die roast gewend. Hij krijgt dit zelf regelmatig te horen bij prijsuitreikingen.

De roast
Kenan begon goed, zoals je kunt zien in het Instagram-bericht van Entertainment Tonight hieronder, en gunde Zendaya, de actrice die film, televisie en muziek moeiteloos combineert, haar spotlights. De grap startte heel correct, maar liep af met: "Zendaya werd 26 vorige week, van harte; 26 jaar is een vreemde leeftijd in Hollywood. Je bent jong genoeg om een scholier te spelen, maar te oud om Leonardo diCaprio te daten."



Waar Zendaya eerst oprecht verlegen met alle aandacht glimlachte, keek zij bij de laatste woorden weg. Ze verborg netjes haar gezicht tussen haar handen, zodat de camera's haar uitdrukking niet konden vangen. De opmerking zal haar en anderen niet veel doen, want zij is al jaren samen met haar collega Tom Holland uit Spiderman No way home. Maar correct en vrouwvriendelijk is het niet en heel Twitter viel over die grap.

Laatste lach
Zendaya zelf had de laatste lach. Zij won als jongste prijswinnares ooit een tweede Emmy voor haar rol in Euphoria. In het Instagram-bericht van E!news hieronder was zij zichtbaar aangedaan en dacht vooral aan alle tieners die lijken op haar karakter Rue. Ze hoopte dat de serie hen helpt en die houvast biedt. Dat was de reden dat zij die rol accepteerde.



Het is, zoals Zendaya is: begaan met alles en iedereen, en begrip voor wat er gebeurt. Ze blijft altijd rustig. Vandaar dat Kenan Thompson niet die klap kreeg, zoals Chris Rock die wel laatst kreeg bij de Oscars - ook omdat Tom Holland niet aanwezig kon zijn bij de Emmy's.

Na afloop post zij het Instagram-bericht hieronder. Nog steeds in haar waanzinnige galajurk en gehurkt op de grond schrijft zij: "Mijn voeten doen zeer, maar ik heb een hoop om blij om te zijn. Ik straal nog na, dank jullie wel."



NieuwsFilm

meest populair