Dochter Bruce Willis erft niet alleen zijn acteertalent

Dochter Bruce Willis erft niet alleen zijn acteertalent

Rumer Willis was rusteloos vannacht en trakteerde Instagram op een klein concert

Rumer Willis was rusteloos vannacht en trakteerde Instagram op een klein concert. Zij zong verschillende nummers in het Instagrambericht hieronder, waaronder 'Easy' van Adele en 'Total eclipse of the heart' van Bonnie Tyler, en begeleidde haar zang met pianospel. Het gaat Rumer gemakkelijk af en ze heeft een prettige stem.

Vooraf vertelt de 34-jarige actrice uit The House Bunny en Da Hong Zha:
"Ik voelde me wat kriebelig vandaag en heb een tijd niet gezongen. Ik merk dat als ik zing, dat dat helpt om wat emoties kwijt te raken. Misschien heeft iemand van jullie ook een moeilijke dag vandaag en helpt meezingen je."



Spontaan concert
Rumer doet met dit spontane kamerconcert denken aan haar vader. Bruce Willis is naast acteur en producer namelijk ook zanger. Zijn liedjes, zoals 'Under the boardwalk', scoorden vroeger best goed. Rumer groeide door hem op met jazz, blues en rock & roll.

Dit is niet de eerste keer dat zij een pianosessie op Instagram weggeeft. Bij de start van de pandemie wilde zij haar gevoelens delen en pakte spontaan de camera erbij. De sessie werd zo goed ontvangen, dat zij van tijd tot tijd een zangpartij deelt. Het maakt haar niet uit dat zij niet zo goed piano kan spelen of er naast zit met haar stem. Het gaat om gevoelens samen delen.

Betere gezondheid
Daarnaast wil zij graag uitdragen dat mensen bewuster mogen omgaan met hun lichaam. En dat zij een betere gezondheid na gaan streven, zoals zij zelf ook doet. Ze is dol op natuurlijke verzorging en draagt het een en ander uit in haar eigen community Rumer has it.

Meer staat hier in het artikel van The House. Haar Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair