Zoon van Arnold Schwarzenegger viert feest in New York na afronden nieuwe serie

Zoon van Arnold Schwarzenegger viert feest in New York na afronden nieuwe serie

En zijn ouders en vriendin zijn erbij!

De zoon van Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver werd 29 jaar en vierde feest in New York. Samen met zijn ouders en zijn vriendin. Patrick Schwarzenegger speelt in verschillende hitseries als The Staircase, The Terminal List en de nieuwe The Boys. Van The Boys wordt verwacht dat die ook net zo goed zal lopen als de andere twee.

Op zijn Instagram zie je Patrick met een prachtig dessert voor zijn verjaardag. Zijn ouders scheiden in 2010 na een huwelijk van 35 jaar samen. Inmiddels vinden zij het weer prima samen gefotografeerd te worden.

Oprecht
Trots staan zij op de foto met Patrick in hun midden. De acteur uit de film Moxie lijkt op beiden, niet alleen uiterlijk maar ook innerlijk met een hoop droge humor en begrip voor de medemens. Maria Shriver is een succesvolle auteur en journalist in Amerika. Arnold Schwarzenegger heeft een nieuwe serie klaarstaan.

Op de andere foto's zie je hoe Patrick oprecht van zijn dag heeft genoten met zijn vriendin Abby Champion. Ze zijn al jaren een stelletje. Aangezien beiden het druk hebben met hun carrières, Abby is een succesvol model, besloten zij samen te genieten van New York. Met alle bezienswaardigheden, leuke winkels en restaurants moet dat wel lukken.

Meer staat in het artikel van Daily Mail https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-11230143/Arnold-Schwarzenegger-reunites-ex-wife-Maria-Shriver-son-Patricks-29th-birthday.html
hier. Het Instagram-bericht van Patrick staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair