3 dikke aanraders op HBO Max die je absoluut niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Jeffrey Kouters 22 september 2022 06:00 in Featured
Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Those Who Wish Me Dead (2021)
Regie: Taylor Sheridan | Cast: Angelina Jolie, Finn Little, Jon Bernthal, e.a. | Kijk direct
De twaalfjarige Connor is getuige van de moord op zijn vader. Achtervolgd door twee huurmoordenaars, vlucht hij een bos in. Daar ontmoet hij Hannah, een brandweerparachutist die worstelt met haar verleden. Wanneer de huurmoordenaars het bos in brand steken, moeten Connor en Hannah alles op alles zetten om te ontsnappen aan de dodelijke vlammenzee.

The Evil Dead (1981)
Regie: Sam Raimi | Cast: Bruce Campbell, Ellen Sandweiss, Betsy Baker, e.a. | Kijk direct
Vijf vrienden gaan op vakantie naar een afgelegen hut in het bos. Daar ontdekken ze een vreemd boek en een bandopname van de vertaalde tekst. Ze besluiten de opname af te spelen, maar dat hadden ze beter niet kunnen doen. Door deze actie laten de jongeren namelijk boosaardige demonen los. Niemand is meer veilig en Ash moet tegen zijn eigen vrienden vechten voor zijn leven.
 
Sherlock Holmes (2009)
Regie: Guy Ritchie | Cast: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, e.a. | Kijk direct
Lord Blackwood, een seriemoordenaar en beoefenaar van zwarte magie, is ter dood veroordeeld. Enkele dagen na zijn executie gaan er al verhalen rond dat hij nog in leven is. Aan privédetective Sherlock Holmes en zijn loyale assistent Dr. John Watson om de zaak op te lossen. Zij raken echter al snel verwikkeld in een duistere samenzwering die gevaarlijk blijkt voor heel het land.Lees ook direct:NieuwsFilm