De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 23 september 2022 20:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Moonfall (2022)
Regie: Roland Emmerich | Cast: Halle Berry, Patrick Wilson, Michael Peña, e.a. | Kijk direct
NASA-medewerker Jo Fowler, oud-astronaut Brian Harper en complotdenker K.C. Houseman moeten samenwerken om de planeet te redden wanneer de maan op mysterieuze wijze uit zijn baan wordt gestoten en op rampkoers komt met de aarde. Tijdens hun missie komen ze achter een groot, onverwachts geheim over de maan.

Lou (2022)
Regie: Anne Foerster | Cast: Allison Janney, Jurnee Smollett, Logan Marshall-Green, e.a. | Kijk direct
Lou leeft een teruggetrokken bestaan met haar hond. Tijdens een zware storm wordt Vee, de dochter van haar buurvrouw Hannah, ontvoerd. Als Hannah bij haar aanklopt en smeekt om hulp, besluit Lou in actie te komen. In een poging om Vee te redden, gaat ze niet alleen de strijd aan met de natuur, maar ook haar duistere verleden.

De Piraten van Hiernaast 2: De Ninja's van de Overkant (2022)
Regie: Pim van Hoeve | Cast: Matti Stooker, Samuel Beau Reurekas, Celeste Holsheimer, e.a. | Kijk direct
De Piraten van Hiernaast voelen zich helemaal thuis in Zandwijk, maar dan komt een ninja-familie in hun straat komen. Piraten en ninja's zijn elkaars gezworen vijanden. De piraten doen er dan ook alles aan om de ninja's weg te jagen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.Lees ook:NieuwsFilm