De nieuwe James Bond wordt een evolutie

Producent verwacht een moderne 007.

Bram de Groot 23 september 2022 20:30 in Algemeen
Gisteren plaatsten we op FilmTotaal al de reactie van de James Bond-franchiseproducten Barbara Brocolli en Michael G. Wilson op de kans dat het wel of niet aantrekken van Idris Elba de nieuwe 007 wordt. Maar het duo had nog een opvallende opmerking.

De producenten vinden namelijk dat ze een acteur moeten aantrekken die past bij de veranderende wereld. Het wordt sowieso een flinke uitdaging om de juiste acteur te vinden.

"Het gaat niet alleen om het casten van een acteur voor een film. Het gaat over een heruitvinding, en 'Waar brengen we het naartoe? Wat willen we met het personage gaan doen?'," zei Broccoli tegen Variety. "En als we dat eenmaal hebben uitgezocht, wie is dan de juiste persoon voor die specifieke heruitvinding?"

Passen bij veranderende wereld
Broccoli gaf ook aan dat Bond zich verder zal moeten aanpassen aan de moderne wereld, zoals de Bond van Daniel Craig dat al deed ten opzichte van de platte manier waarop de geheim agent in het verleden met vrouwen omging.

"Het is een evolutie. Bond evolueert net zoals mannen evolueren. Ik weet niet wie er in een sneller tempo evolueert," aldus de producent.

Wanneer we de opnieuw geëvolueerde Bond zien in Bond 26 is nog compleet onbekend. Voor nu lijkt het erop dat het nog jaren kan duren.

NieuwsFilm