Margot Robbie werkte aan haar bucketlist met nieuwe film 'Amsterdam'

Margot Robbie werkte aan haar bucketlist met nieuwe film 'Amsterdam'

Een droom die waar werd voor de acteurs zelf

De nieuwe film Amsterdam is van de week getoond aan de eerste reviewers. De meningen zijn verdeeld over deze comedy-thriller, maar wie zou niet een sterrencast als deze willen zien? De film zit bomvol bekenden, zoals de Avenger-films en de Barbie-film doen.

Naast gevestigde acteurs als Robert de Niro, Christian Bale en Mike Myers komen verrassende voorbij als Taylor Swift en Chris Rock. Voor ons Nederlanders is het extra leuk sterren spotten, omdat een deel van de film in Amsterdam afspeelt.

Legendarisch en waanzinnig
De film Amsterdam werd jaren voorbereid en belooft een van de meest waanzinnige films in Hollywood te worden. Voor een moordmysterie is het zo'n unieke film, dat het verhaal wel in de prijzen moet vallen. Bovendien was het voor veel acteurs een droom die waar werd, omdat ze eindelijk met hun favoriete acteurs op de set konden samenwerken, zo vertellen zij aan Good Morning America.

Margot Robbie van Barbie vond het geweldig een legendarische ster als Robert de Niro op de set te hebben: "Dat was echt een vinkje op mijn bucket list. Ik was het meest blij met hem op de set."

"Het mooie van een cast van dit kaliber was dat niemand met sterallures rond liep. Iedereen wilde het beste voor elkaar," zegt Rami Malek van Bohemian Rapsody.

"Ik was een tijdje met Chris Rock aan het kletsen en houd van zijn stand up comedy. Maar ik realiseerde mij vervolgens dat ik 6 jaar voorbereiding zou weggooien, omdat ik op de set zou staan met 'Christian: grote fan van Chris Rock', in plaats van het personage waar ik in zou moeten kruipen," vertelt Christian Bale van Thor: Love and thunder en besluit met: "Het was voor mij een van de leukste en grappigste en meest inspirerende films waar ik aan gewerkt heb."

De video van Good Morning America met het interview staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair