3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 25 september 2022 20:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Christine (1983)
Regie: John Carpenter | Cast: Keith Gordon, John Stockwell, Alexandra Paul, e.a. | Kijk direct
Wanneer Arnie, een vrij sullige tiener, een klassieke Plymouth Fury ziet staan op een verlaten erf, is hij direct verliefd op de wagen. Hij besluit de auto, die de naam Christine blijkt te hebben, te kopen en op te knappen in een garage. Hierdoor maakt hij echter de duistere krachten van Christine wakker, waarmee zijn leven een gevaarlijke wending neemt.

Bohemian Rhapsody (2018)
Regie: Bryan Singer | Cast: Rami Malek, Gwilym Lee, Ben Hardy, e.a. | Kijk direct
Farrokh Bulsara heeft een simpele baan op het vliegveld maar grote ambities. Hij droomt van een carrière in de muziek. Samen met Brian May en Roger Taylor richt hij de band Queen op. Bulsara verandert zijn naam in Freddie Mercury en begint met zijn kompanen de ene na de andere hit uit te brengen. De groep groeit uit tot een ware sensatie.

Red Notice (2021)
Regie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, e.a. | Kijk direct
Meesterdief Nolan Booth is voor een opdrachtgever op zoek naar een mythisch kunstwerk. Hij is erg succesvol, maar wordt regelmatig afgetroefd door The Bishop, de meest gezochte kunstrover ter wereld. Booth vindt een onverwachte partner in de opgepompte FBI-agent John Hartley om The Bishop te stoppen.Lees ook:NieuwsFilm