De 18-jarige dochter van Heidi Klum is minstens zo mooi als haar moeder

De 18-jarige dochter van Heidi Klum is minstens zo mooi als haar moeder

Leni lijkt met haar blonde haren en vlekkeloze huid in veel opzichten op haar moeder

De 49-jarige supermodel, actrice, tv-presentatrice en zangeres Heidi Klum heeft vier kinderen. De oudste, Leni Klum, is 18 jaar oud en werkt sinds kort als model. Zo staat zij in Duitse en Amerikaanse bladen en is zij model bij Dolce & Gabbana.



Heidi is vaak aanwezig bij opdrachten van Leni. Soms gaan zij samen op de foto, zoals met de fashion week in Italië. Heidi toont in het Instagram bericht hieronder trots haar prachtige dochter bij de About You catwalk.



Social influencer
Leni lijkt met haar blonde haren en vlekkeloze huid in veel opzichten op haar moeder. Toch valt zij meer op. Met haar grote blauwe ogen heeft zij een unieke, doordringende blik. Met een ervaren moeder als Heidi Klum in de showbusiness zal Leni vast ook doorstomen naar supermodel en actrice.

Met de looks van Leni en meer dan een miljoen volgers op Instagram hebben wij vast een nieuwe social influencer te pakken. Laatst toonden Heidi en Leni samen wat kleding voor de Harpers Bazaar Icons show, zoals Leni laat zien op haar Instagram hieronder.



NieuwsFilm

meest populair