Deze topactrice gaat graag alleen naar verborgen strandjes

In een paar jaar tijd een beroemdheid geworden

Vera 25 september 2022 12:27 in Celebrity
De bijzonder unieke actrice Anya Taylor Joy leert Australië goed kennen door haar filmopnamen voor Mad Max Furiosa. Dat is het grote voordeel van maandenlang ergens verblijven.

Zo vertelt de actrice in het oktober-nummer van Vogue Australië hier naar welke eettentjes en strandjes zij gaat. Ze gaat graag naar de verborgen stranden, want die zijn het meest bijzonder. Zij gaat rustig het water in. De kou deert haar niet. De stroming is wel een dingetje, dat is zij niet gewend.

"Als je mensen ziet in nabijgelegen huizen dan glimlachen zij en zwaaien. Ik krijg haast een applaus als ik het koude water in durf. En nergens zegt iemand dat ik er niet hoor."

Stralende ster
De 26-jarige actrice uit The Northman is in een paar jaar tijd een beroemdheid geworden, een stralende ster met een prachtige toekomst in de filmindustrie. Maar toch ziet zij zichzelf niet zo.

"Ik vergeet soms dat ik bekend ben. Ik probeer bij het moment te blijven en leg mijn telefoon en laptop zoveel mogelijk weg. Daar heb ik controle over. Online kan een enge plek zijn, omdat mensen een plaatje van je hebben die je in het echt niet bent."

Anya heeft het enorm naar haar zin Down Under. In haar Instagram-bericht hieronder bedankt zij de Australiërs voor hun gastvrijheid. Het was een wild en prachtig verblijf. Ze schijnt ook getrouwd te zijn met haar huidige vriend daar. Ze zouden het klein en intiem hebben gehouden en vieren een groter feest als zij weer terug zijn.NieuwsFilm