De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Jeffrey Kouters 25 september 2022 15:30 in Netflix
Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Lou (2022)
Regie: Anne Foerster | Cast: Allison Janney, Jurnee Smollett, Logan Marshall-Green, e.a. | Kijk direct
Lou leidt een teruggetrokken bestaan in de bossen. Ze komt in actie wanneer Vee, de dochter van haar buurvrouw Hannah, wordt ontvoerd. Samen gaan Lou en Hannah tijdens een zware storm door het bos achter de dader aan. Hierbij moet Lou niet alleen de strijd aan gaan met de natuur, maar ook met haar eigen verleden.

Do Revenge (2022)
Regie: Jennifer Kaytin Robinson | Camila Mendes, Maya Hawke, Austin Abrams, e.a. | Kijk direct
De populaire en knappe Drea schaamt zich kapot wanneer een intieme video die alleen bedoeld was voor haar vriendje uitlekt. Ze wordt onttroond op de chique privéschool waar ze op zit en sluit een geheime deal met Eleanor, een bescheiden nieuwe leerling over wie de nodige roddels verspreid worden, om wraak te nemen op elkaars vijanden.

Anna (2019)
Regie: Luc Besson | Cast: Sasha Luss, Helen Mirren, Cillian Murphy, e.a. | Kijk direct
De Russische Anna is werkzaam als verkoopster tot ze internationaal doorbreekt en het helemaal maakt als mode-icoon. Achter haar mooie uiterlijk huist echter een duister geheim. Anna leidt namelijk een dubbelleven als huurmoordenaar. Voor een nieuwe opdracht gaat ze undercover in Parijs. Maar al haar succes verdwijnt, wanneer haar dekmantel wordt verraden.Lees ook:NieuwsFilm