3 dikke aanraders op HBO Max die je gezien moet hebben

3 dikke aanraders op HBO Max die je gezien moet hebben

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

DC League of Super-Pets (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jared Stern | Cast: Dwayne Johnson, Kevin Hart, John Krasinski, e.a. | Kijk direct
Krypto de superhond en Superman zijn onafscheidelijke vrienden die samen de misdaad bestrijden. Als Superman en de andere leden van de Justice League worden ontvoerd, verzamelt Krypto een groep dieren met superkrachten om de superhelden te redden. Het probleem is alleen dat deze bondgenoten hun krachten nog wel even onder de knie moeten krijgen.

Tenet (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, e.a. | Kijk direct
Een Amerikaans geheim agent wordt belast met het voorkomen van een nieuwe wereldoorlog. Samen met Neil, een andere topagent, moet hij daarvoor achter een Russische wapenhandelaar aan. De twee maken, bewapend met een belangrijk sleutelwoord, een reis door een schemerwereld van internationale spionage die zich afspeelt buiten de bestaande tijdstromen.

Annabelle Comes Home (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Dauberman | Cast: Mckenna Grace, Madison Iseman, Katie Sarife, e.a. | Kijk direct
Judy, de dochter van Ed en Lorraine Warren, is alleen thuis met haar oppas Mary Ellen. Samen met haar vriendin Daniela gaat Mary Ellen stiekem in de kamer waar de Warrens demonische voorwerpen bewaren. Daarbij breken ze het glas waarachter Annebelle staat. Hierdoor ontwaken alle boze geesten in de kamer en deze gaan al snel achter Judy aan.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair