'Don't Worry Darling' team heeft genoeg van alle roddels en komt op voor Olivia Wilde

'Don't Worry Darling' team heeft genoeg van alle roddels en komt op voor Olivia Wilde

Het ene na het andere gerucht, het moet eens gedaan zijn!

Er gaat bijna geen week voorbij of er verschijnt weer een gerucht rondom Don't Worry Darling. Of het nu gaat over Harry Styles die op Chris Pine gespuugd zou hebben, hoofrolspeelster Florence Pugh die geen reclame wil maken voor de film of het moddergooien tussen regisseuse Olivia Wilde en Shia LaBeouf, het houdt maar niet op. Nu heeft het Don't Worry Darling-team er genoeg van.

Dit weekend deed het verhaal de ronde dat Pugh en Wilde heftige ruzies zouden hebben gehad op de set van Don't Worry Darling. Wilde heeft dit echter altijd ontkend en nu krijgt zij steun van haar team. Tientallen crewleden hebben namelijk samen een een open brief geschreven, waarin ze de geruchten eveneens ontkennen.

Reactie
Zo staat er: "Wij willen nu reageren op alle roddels die rondgaan over de film waar wij zo trots op zijn. Wat deze anonieme bronnen met de pers delen klopt gewoonweg niet. Elke insinuatie dat het er onprofessioneel aan toe ging op de 'Don't Worry Darling'-set is gewoon een leugen".

In de brief staat ook dat Wilde een geweldige regisseuse is: "Ze is een echte leider. Ze was betrokken bij werkelijk elk aspect van de opnames. Ze leidde de set niet alleen met grote klasse maar ook met respect voor iedereen. Er werd dan ook nooit geschreeuwd op de set en al helemaal niet tussen onze regisseur en een castlid".

Box-office
Toch zal de regisseuse niet ontevreden zijn met hoe haar film is onthaald. Ondanks het feit dat Don't Worry Darling niet overal even goed scoort, is het voorlopig wel een succes aan de box-office en wist het andere grote films als The Woman King en Avatar voor te blijven.

NieuwsFilm

meest populair