Bierdrinkende Arnold Schwarzenegger op foto's als 'de dirigent' tijdens Oktoberfest

En natuurlijk maakt hij er een competitie van.

In Arnold Schwarzenegger zit meer dan bodybuilder, acteur en gouverneur. Zo bleek hij afgelopen weekend een geheel orkest te begeleiden, en mensen wat genoot hij daarvan! Hij lachte van oor tot oor op de foto's hier bij Daily Mail.

Het is bij een Oktoberfest in Duitsland. En daar de 75-jarige ster uit Terminator Dark Fate van oorsprong uit Oostenrijk komt, was hij op een feest te vinden met zijn zonen Patrick - met vriendin - en Christopher. Ook de jongere vriendin (47) van Arnold was, net als zij, geheel in Oktoberfest-stijl gekleed.

I'll be back
Het is voor de acteur een echt 'I'll be back'-momentje, want hij gaat haast elk Oktoberfest naar Europa. Arnold voelt zich helemaal thuis in zijn geborduurde lederen korte broek met gilet en dirigeert vol passie het orkest. En natuurlijk maakt hij er een competitie van, want zijn gezelschap mag om de beurt laten horen wat zij kunnen met het orkest.

Arnold is net klaar met zijn nieuwste filmproject, een miniserie gebaseerd op zijn film True Lies, zoals hij hieronder op Instagram laat zien.



NieuwsFilm

meest populair