Maisie Williams doet boekje open over traumatische relatie met haar vader

Maisie Williams doet boekje open over traumatische relatie met haar vader

Van buitenaf lijkt het leven van grote acteurs altijd één en al feest. Zo is het voor sommige onder hen niet altijd geweest.

Maisie Williams heeft al in vele films als the New Mutants en Then Came You gespeeld. Om nog maar te zwijgen over hitserie Game of Thrones. Haar privéleven is echter niet altijd gemakkelijk geweest.

Zo heeft zij van kleins af aan al een slechte relatie met haar vader. Haar ouders gingen al vroeg in haar leven uit elkaar en tot de eerste acht jaar van haar leven was zij daar zelf de dupe van.

Slecht
In een interview tijdens de Diary of a CEO podcast geeft ze aan: "Dat heeft veel impact om mijn leven gehad. Sinds kleins af aan heb ik al moeite met slapen. Van vele van de traumatische dingen die mij zijn overkomen besefte ik niet dat ze verkeerd waren."

"Maar toen ik naar andere kinderen keek wist ik niet waarom zij zich niet zo voelde, waarom zij niet deze pijn en angst begrepen."

Hierdoor begon ze aan haarzelf te twijfelen. Uiteindelijk besefte ze dat er niet iets totaal mis met haar is en dat haar vaders gedrag onacceptabel was. Pas op dat moment voelde ze zich pas echt bevrijd.

NieuwsFilm

meest populair