Then Came You (2018)

Living in the moment is hard to do alone.

Zoveelste coming-of-agefilm over terminale tiener beroert eerder de onderbuik dan het hart.
play

5,8 details

  • 97 Min
  • Avontuur
  • Komedie
  • Drama
  • Verenigde Staten
97 Min Verenigde Staten

Een Amerikaanse student stopt aan de universiteit en reist naar Kaapstad, om daar aan de slag te gaan als bagagehandelaar. Hij is hypochonder, heeft dus psychische stoornis die hem angsten voor lichamelijke ziektes geeft. Hij wordt gedwongen om deze vrezen te overwinnen wanneer hij een eigenzinnige, Britse tiener ontmoet met een ongeneeslijke ziekte. Zij doet beroep op de jongeman om haar eigenaardige bucket list te voltooien.

Regie
Peter Hutchings
Cast
Nina Dobrev, Asa Butterfield, Ken Jeong, David Koechner, Maisie Williams, Tyler Hoechlin, Peyton List, Tituss Burgess, Sonya Walger, Colin Moss, Ashlyn Alessi, Ron Simons, Margot Bingham, Billy Thomas Myott, Ann Osmond, Briana Venskus, Angel Valle Jr., L. Steven Taylor.
Release
12.10.2018
Release NL
30.05.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Peter Hutchings| Cast: Maisie Willams (Skye), Asa Butterfield (Calvin), Nina Dobrev (Izzy), Tyler Hoechlin (Frank), David Koechner (Bob), e.a. | Speelduur: 97 minuten | Jaar: 2018

De laatste jaren zijn zoveel tieners gestorven op het witte doek, dat een nieuw subgenre uitgevonden moest worden: de 'sad teen death movie'. Slimme scenaristen en schrijvers van 'young adult'-romans weten dat pubers niet vies zijn van een beetje pathos, wat geresulteerd heeft in een eindeloze rits comateuze, verlamde, stervende en anderszins weinig benijdenswaardige personages. In Then Came You is het de beurt aan Maisie Willams (Game of Thrones) een stervende tiener te spelen. En hoewel ze dat niet onverdienstelijk doet, laat de film je met een wrange bijsmaak achter.

Calvin is een melancholieke tiener die na een mislukt jaartje universiteit weer bij zijn ouders woont en als bagagevervoerder op het plaatselijke vliegveld werkt. Als hardnekkig hypochonder is hij ervan overtuigd de meest verschrikkelijke ziektes onder de leden te hebben. Dit gaat zo ver dat hij zelfs praatgroepen voor kankerpati├źnten bezoekt. Tijdens een van die praatsessies ontmoet hij Skye, een levenslustige tiener wier dagen werkelijk geteld zijn. Calvin moet eerst niks hebben van de lawaaierige Skye, maar wordt toch verleid om haar te helpen bij het realiseren van haar bucket list.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Then Came You Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Then Came You

acties