Algemeen

'Arrivals' bevat angstige Asa Butterfield en opgewekte Maisie Williams

Het onafhankelijke drama draait om een schoolverlater met een psychische aandoening.

door Rik Timmer op 23.09.2015 om 13:50 in Algemeen
The Hollywood Reporter heeft onthuld dat Asa Butterfield (Ender's Game) en Maisie Williams (tv-serie Game of Thrones) samen een hoofdrol hebben bemachtigd in Arrivals van BCDF Pictures en Kalahari Film en Media. Laatstgenoemde is een Zuid-Afrikaans productiebedrijf dat o.a. verantwoordelijk is voor Dredd en District 9.

Het plot ontplooit zich daar eveneens, in Kaapstad om precies te zijn. Butterfield zal een Amerikaan belichamen die zijn universiteit de rug toekeert en naar de bovengenoemde plaats reist om daar aan de slag te gaan als een bagageafhandelaar. Dit, omdat hij last heeft van hypochondrie, een psychische stoornis die hem angsten voor lichamelijke ziektes schenkt. Hij wordt geforceerd om deze angsten te overwinnen wanneer hij een eigenzinnige, Britse tiener (Williams) ontmoet met een ongeneeslijke ziekte. Zij doet beroep op de jongeman om haar eigenaardige bucket list te voltooien.

Fergal Rock is verantwoordelijk voor het schrijfwerk, welke verfilmd zal worden door regisseur Peter Hutchings (The Outskirts). Aanstaande winter zullen ze al met de opnames van het onafhankelijke drama beginnen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair