Sensationele fotoshoot: Shania Twain lijkt geen dag ouder geworden!

Sensationele fotoshoot: Shania Twain lijkt geen dag ouder geworden!

'Man! I feel like a woman!'

"Man! I feel like a woman!" Wie kent die zin in dat liedje niet? De zangeres Shania Twain kwam laatst voorbij in de film I still believe. De 57-jarige singer-songwriter liet haar topje weg voor een glamoureuze fotoshoot. Zij wil graag laten zien dat zij zich comfortabel voelt in haar lijf.

De Canadese schoonheid ziet er sensationeel uit, terwijl zij poseert in cowboylaarzen en een rokje. Ze gebruikt haar handen en een cowboyhoed om niet teveel bloot weg te geven.

Body positivity
Met ruim 40 jaar in de showbizz wil zij laten zien dat het haar niets uitmaakt wat anderen van haar vinden. Ze wil graag zelfliefde en acceptatie promoten.

"Ik heb die foto's zelf gestyled. Het was een kwestie van shirt uit en om mijn middel knopen en bh uit. Dit is een statement om comfortabel in je lijf te zitten en jezelf te zijn."

Nieuwe film en liedjes
Shania Twain bereidt zich voor op een nieuwe filmrol in een andere versie van The beauty and the beast en gebruikt een van de foto's voor deze fotoshoot om haar nieuwste liedje Waking up dreaming aan te kondigen.

De foto's bij de Daily Mail staan
hier. Ook plaatste Shania deze prachtige foto hieronder op haar Instagram.



NieuwsFilm

meest populair