Waarom sterren massaal hun mooie dochters op Instagram plaatsen

Waarom sterren massaal hun mooie dochters op Instagram plaatsen

Ze lijken net tweelingen

De afgelopen dagen vierden bekende sterren massaal hun dochter op social media, want in Amerika was het afgelopen zondag 'nationale dochter-dag'. Dit was een extra reden voor veel beroemdheden om een post te wijden aan hun kinderen.

Wat de regen aan foto's duidelijk maakt, is dat sommige sterren 'twinnies' in huis blijken te hebben. Hun gelijkenis is treffend. Ze lijken wel tweelingen. De volgende berichten vielen op op Instagram:

Katherine Schwarzenegger
Katherine Schwarzenegger, de dochter van Arnold Schwarzenegger en de echtgenote van Chris Pratt, post een ongelooflijk lief plaatje van haar twee dochters. Ze is auteur, net als haar moeder Maria Shriver, en plaatst vanwege hun privacy weinig foto's van haar kinderen online. Des te mooier wordt dit plaatje hieronder dan. Dochters hebben is het grootste geschenk, schrijft zij.



Reese Witherspoon
Reese Witherspoon viert haar twinnie met haar kenmerkende droge humor. Zij schrijft, dat zij zich altijd gelukkig voelt met haar creatieve en getalenteerde dochter. Het is fijn om beauty tips te delen en dezelfde schoenmaat. Dat maakt het leven leuk. Haar bericht staat hieronder. Hun gelijkenis is verbluffend.



Brooke Shields
Ook Brooke Shields post haar twee knappe meiden online. Haar dochters lijken enorm op haar en staan af en toe model, net als Brooke. My pride and joy. My whole heart, schrijft zij simpel. Op haar Instagram staan prachtige fotoshoots.



Jennifer Flavin
Jennifer Flavin, de misschien wel en misschien niet ex-vrouw van Sylvester Stallone, viert haar dochters het hele jaar door. Een berichtje staat hieronder. Het mooie model heeft schitterende dochters die ongelooflijk veel op haar lijken.



NieuwsFilm

meest populair