Christian Bale wou dat een van zijn 'Amsterdam' co-stars stopte met praten

Christian Bale wou dat een van zijn 'Amsterdam' co-stars stopte met praten

Er is een hilarische reden voor

Mega ster Christian Bale's nieuwste film, Amsterdam, zit vol met andere getalenteerde A-listers. En hoewel het filmen voornamelijk soepeltjes ging, was er een co-star die van Bale moest stoppen met praten omdat hij anders niet in zijn personage kon komen.

Christian Bale kon niet stoppen met lachen
'Ik had zin om Chris Rock te ontmoeten. Ik ben erg fan van zijn stand-up,' zei Bale. 'Daar komt hij dan [...] David [O. Russell] vertelt hem wat verhalen die hij moet vertellen, waarvan ik het niet wist. Dat is de manier waarop David graag werkt. Ik vond het geweldig. Maar Chris is zo grappig dat ik merkte dat ik mijn werk niet meer kon doen. Dus ik stap naar hem toe, en zei: 'Ik hou ervan met je te praten, we hebben meerdere gezamenlijke vrienden, maar ik kan niet meer. David heeft me niet gevraagd deze film te maken zodat hij me kon zien lachen. Hij wil dat ik Burt ben, maar ik vergeet nu hoe ik Burt moet zijn.'

Amsterdam
Amsterdam is een verhaal van drie vrienden, waarvan twee soldaten zijn, en een verpleegster (Bale, John David Washington en Margot Robbie), die zich Amsterdam bevinden en die elkaar beloven voor elkaar te zorgen. Maar dan worden ze plots verdacht van een moord waar ze getuige van zijn. In de film spelen ook andere megasterren zoals Matthias Schoenaerts, Rami Malek, Robert DeNiro, Zoe Saldana, Mike Myers, Taylor Swift en meer.

Amsterdam is David O. Russel's eerste regie-project sinds Joy, die voor talloze awards werd genomineerd, zoals onder andere Academy Awards en Golden Globes. Naast Russels terugkeer naar Hollywood, is deze film ook een reünie voor Russel met een paar castleden, zoals Christian Bale, die hij kent van The Fighter en American Hustle en Robert De Niro, van Silver Linings Playbook en de eerder genoemde Joy.

Amsterdam is vanaf 7 oktober te zien in de bioscoop.


NieuwsFilm

meest populair