Chris Hemsworth vond dat Christian Bale 'te ver' ging met 'Thor: Love and Thunder'

Chris Hemsworth vond dat Christian Bale 'te ver' ging met 'Thor: Love and Thunder'

Bale probeerde graag wat engere takes uit.

Christian Bale heeft onthuld dat hij op de set van Thor: Love and Thunder de grenzen van de familievriendelijke Marvel-franchise heeft proberen op te zoeken. Daarbij kwam hij soms met zulke sinistere takes dat Chris Hemsworth zich zorgen begon te maken.

In Love and Thunder speelt Bale de rol van Gorr the God Butcher, de grote schurk van de film. De acteur heeft met succes een enge tegenstander neer weten te zetten, maar volgens Bale wilde hij graag op sommige momenten nóg verder gaan.

"Taika Waititi en ik wisten van tevoren eigenlijk al dat sommige takes die we probeerden nooit in de uiteindelijke film zouden belanden, maar we wilden gewoon de grenzen opzoeken om te kijken hoe ver we konden gaan", vertelt Bale in een interview met Inverse.

Volgens de acteur kon hij niet te ver gaan. "De opdracht was immers het afleveren van een film waar je met heel de familie naartoe kunt", aldus Bale.

Bezorgd
Hemsworth was zelfs bezorgd om de aanpak van Bale. "Chris keek me echt een paar keer aan om me duidelijk te maken dat ik te ver ging. Hij dacht dan dat niemand de dingen die ik deed wilde zien tenzij we er een R-rated film van zou maken".

"Het was gewoon leuk om die heftigere interpretaties en keuzes een kans te geven, ook al maakten deze geen kans om in de film te belanden", sluit Bale af.

Hij licht verder niet toe wat hij hier precies mee bedoelde. Wellicht heeft hij geïmproviseerd met meer sinistere dialogen of gebruikte hij in sommige takes meer scheldwoorden om zijn spel kracht bij te zetten.

NieuwsFilm

meest populair