'Don't Worry Darling' knipt 'The Old Guard'-actrice grotendeels uit de film

Dont worry Darling heeft Kiki Layne uit het grootste deel van de film geknipt, maar ze zegt dat ze toch gewonnen heeft.

Zoe van Leeuwen 28 september 2022 18:30 in Algemeen
Er is de afgelopen tijd al heel veel drama over de nieuwe psychologische thriller van Olivia Wilde. Nu is er weer gedoe om een actrice die uit de film is geknipt.

Actrice Kiki Layne, die de vriendin Margaret van Florence Pugh's Alice speelt, heeft nu haar verhaal gedaan. De meeste van haar scènes zijn namelijk uit de film geknipt. Wel zegt de actrice dat ze toch als winnaar uit de bus komt, ondanks het teleurstellende feit dat ze heel weinig in de film zit.

Toch goed nieuws
Op Instagram post Layne over de situatie. Ook al is haar personage bijna niet te zien in de controversiële film ziet ze Don't Worry Darling toch als een overwinning. Ze heeft op de set namelijk de liefde van haar leven ontmoet.Hashtags
Het lijkt erop dat Layne een relatie is begonnen met Ari'el Stachel, die Ted speelde in de film. Ted is de man van haar personage. De meeste mensen die bovenstaande video bekeken, zagen vooral de hilarische hashtags die de actrice gebruikte. #GotMyCheck en #GotMyMan vatten haar ervaring met de film goed samen.

NieuwsFilm