Ashton Kutcher weet dat hij en vrouw Mila Kunis in vrijwel identieke films speelden

Ashton Kutcher weet dat hij en vrouw Mila Kunis in vrijwel identieke films speelden

Je hoeft geen grote filmkenner te zijn om te zien dat de gelijkenissen enorm zijn.

Sommige van jullie herinneren vast nog wel de film Friends With Benefits, uitgekomen in 2011. Deze film leek verdacht veel op een film die eerder dat jaar uitkwam, genaamd No Strings Attached. Dit is Ashton Kutcher, één van de hoofdrolspelers in de laatstgenoemde film, ook niet ontgaan

Het verhaal van beide films gaat over twee vrienden die besluiten een puur lichamelijke relatie met elkaar aan te gaan, zonder dat daar de complicaties van liefde bij komt kijken. Het verhaal van deze twee film was daadwerkelijk niet van elkaar te onderscheiden.

Partner
Daarbij kwam ook nog kijken dat Kutchers huidige vrouw, Mila Kunis de ster in Friends With Benefits was. Met respectievelijk Natalie Portman en Justin Timberlake als tegenspelers in de twee films hadden ze het zeker ook niet slecht.

Kutcher geeft aan: "Het is vreemd, want mijn vrouw was eigenlijk gewoon dezelfde film als mij aan het opnemen, genaamd Friends with Benefits."

Het is grappig dat Kutcher en Kunis dit met elkaar delen. Met hun sterke band lijken ze op eenzame hoogte in het hele Hollywood-landschap van flits-relaties.

NieuwsFilm

meest populair