Chloë Grace Moretz werd erg verdrietig van spottende meme

Chloë Grace Moretz werd erg verdrietig van spottende meme

Ze wist niet goed hoe ze het beste met alle reacties kon omgaan.

Chloë Grace Moretz heeft in een aantal best succesvolle films gespeeld. Denk maar aan Kick-Ass of Hugo. Ze is inmiddels een grote naam in Hollywood en als onvermijdelijk gevolg kreeg ze te maken met memes over haarzelf.

Een relatief groot aantal daarvan zijn vrij onschuldig. Toch waren er een aantal waar Moretz minder blij mee was. Eén van deze memes had te maken met een foto van de actrice die met een pizzadoos een hotel binnenloopt.

Cartoon
Door de makers van Family Guy werd dit beeld omgevormd tot een personage genaamd Legs Go All The Way Up Griffin. Dit verspreidde zich over het hele internet, waardoor Moretz onzeker over zichzelf begon te worden.

In een interview met Hunger geeft ze aan: "Er was een foto van mij dat ik een hotel binnenliep met een pizzadoos in mijn hand. Deze foto werd door Family Guy gemanipuleerd tot een personage met lange benen en een smalle torso. Vervolgens werd het destijds een van de meest verspreide memes op het internet."

"Mijn lichaam wordt gebruikt als een grap en er is niks dat ik eraan kan doen. Als ik die meme zie is het tot op de dag van vandaag nog moeilijk om overheen te komen."

NieuwsFilm

meest populair