Op één voorwaarde zou Christian Bale terugkeren als Batman

De kans is er, maar of hij groot is blijft maar een vraag...

Lara Lustemberg 28 september 2022 12:52 in Algemeen
Een rol zoals die van the Batman vergeet men nooit. Dit weet niemand beter dan Christian Bale, die een legendarische performance heeft gegeven als Batman in de epische Dark Night saga van powerhouse filmmaker Christopher Nolan. In een recent interview van Bale, vertelde hij dat hij nog steeds klaar is met het Batman-universum, ook met de nieuwe DC Multiverse die Warner Bros nog steeds probeert te vormen.

"Chris en ik zeiden altijd tegen elkaar: als we geluk hebben doen we er drie, daar laten we het ook bij," vertelde Bale aan Inverse. "We hadden het geluk om er drie te doen, en we hielden ons aan ons woord. Je moet je aan je deals houden," zei Bale. "Als Chris naar me toe zou komen met een nieuw verhaal zou ik geinteresseerd zijn. Maar verder niet, denk ik."

Multiverse
Hoewel Christian Bale nooit klaar zal zijn met de vraag of hij ooit nog terug zou komen als Batman, is er nu een legitieme reden om er naar te vragen. DC-fans hebben het afgelopen jaar meerdere geruchten gehoord over hoe eerdere Batmans, Michael Keaton en Ben Affleck allebei Batman zouden spelen in nieuwe DC films, zoals, The Flash, Batgirl, en Aquaman and the lost kingdom. Het idee van films zoals The Flash zijn dat ze het DC Multiverse naar het grote scherm brengen. Dit gaf veel fans de hoop dat Bale's Batman zou kunnen verschijnen als cameo. Maar Bale heeft al meerdere keren zijn mening duidelijk gemaakt over het terugkeren als de Gotham-held.

Het ligt aan uiteindelijk aan Nolan
Toen Comicbook.com met Christian Bale sprak over de release van Thor: Love & Thunder, gaf hij hetzelfde antwoord over een Batman terugkeer:

"Voor mij ligt dat aan Chris Nolan, als hij besluit het nog een keer te doen en mij kiest, zou ik het overwegen. Wij hadden samen een pact, daar hou je je gewoon aan. We zeiden dat we er drie zouden maken. En vanaf toen zei ik tegen mezelf, ik zou het alleen maar redden met Chris."

Hoewel de kans er is, is die bijna nihil. Tenzij Christopher Nolan besluit om verder te gaan met zijn Batman trilogie, zullen fans zich moeten voorbereiden op teleurstelling.

NieuwsFilm