3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Jeffrey Kouters 28 september 2022 15:03 in Featured
Nederland is sinds maart dit jaar een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is weer volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Malignant (2021)
Regie: James Wan | Cast: Annabelle Wallis, Maddie Hasson, McKenna Grace, e.a. | Kijk direct
Wanneer Madison door een onverklaarbare gebeurtenis zowel haar ongeboren kind als man verliest, valt haar leven uiteen. Dan krijgt ze ook nog eens te maken met schokkende visioenen van gruwelijke moorden. De paniek slaat toe als ze ontdekt dat deze daadwerkelijk plaatsvinden en zij op een of andere manier verbonden is met de dader.

Shazam! (2019)
Regie: David F. Sandberg | Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, e.a. | Kijk direct
De veertienjarige Billy Batson wordt tegen zijn zin in opgenomen in een nieuw pleeggezin. Zijn leven verandert volledig wanneer een eeuwenoude tovenaar hem krachten geeft waarmee hij kan veranderen in een volwassen superheld. Samen met zijn maatje Freddy neemt hij het op tegen de kwaadaardige wetenschapper Thaddeus Sivana en de zeven hoofdzonden.

Parasite (2019)
Regie: Bong Joon-ho | Cast: Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Jo Yeo-jeong, e.a. | Kijk direct
Het gezin Kim verkeert in geldnood en leeft in een krappe woning. Nadat de zoons des huizes het aanbod krijgt om te gaan werken voor de rijke familie Parks, raken de andere gezinsleden bijzonder gefascineerd door deze familie. Met slim bedrog weet het volledige gezin Kim het leven van de familie Parks binnen te dringen.Lees ook:NieuwsFilm