De 10 best bekeken films op Prime Video van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Jeffrey Kouters 28 september 2022 14:28 in Featured
Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft een goedgevulde catalogus met een hoop films. Benieuwd naar de populairste films van dit moment? Dit is de Top-10 van de beste bekeken films op Prime Video van vandaag.

#1 Last Seen Alive (2022)
Regie: Brian Goodman | Cast: Gerard Butler, Jaimie Alexander, Russell Hornsby, e.a. | Kijk direct
Will en zijn vrouw Lisa staan op het punt te gaan scheiden. Wanneer Lisa tijdens een reis naar ouders op mysterieuze wijze verdwijnt bij een tankstation, duikt Will in de criminele onderwereld om haar terug te vinden. Ondertussen moet hij uit handen zien te blijven van de autoriteiten, die Will zelf als verdachte zien en de jacht op hem hebben geopend.

#2 Samaritan (2022)
Regie: Julius Avery | Cast: Sylvester Stallone, Javon Walton, Pilou Asbæk, e.a. | Kijk direct
Vijfentwintig jaar na de dood van burgerwacht Samaritan, begint de dertienjarige Sam te vermoeden dat de held nog in leven is. Sterker nog: hij is ervan overtuigd dat zijn mysterieuze buurman Mr. Smith niemand minder dan Samaritan is. Nu de misdaad in de stad toeneemt, probeert Sam hem ervan te overtuigen om terug in actie te komen. En dat blijkt een aardig lastige klus.

#3 Sing 2 (2021)
Regie: Garth Jennings | Cast: Matthew McConaughey, Scarlett Johansson, Taron Egerton, e.a. | Kijk direct
Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten bereiden het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten 's werelds grootste rockster Clay Calloway ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.#4 No Time to Die (2021)
#5 The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)
#6 The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)
#7 The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
#8 Everything Everywhere All at Once (2022)
#9 The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
#10 The Hobbit: The Desolation Of Smaug (2013)


NieuwsFilm