Deze Hulk keert naar verluidt terug in deze veelbelovende Marvel-film

In She-Hulk was hij ook al te zien.

Bram de Groot 29 september 2022 06:00 in Algemeen
Na Avengers: Endgame (2019) zagen we maar heel weinig van Bruce Banner alias de Hulk in het Marvel Cinematic Universe. We zagen hem kort in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021) en hij heeft een opvallende rol in de huidige Marvel-serie She-Hulk.

Maar wanneer keert de Hulk weer terug? De website Screen Geek claimt dat Mark Ruffalo in gesprek is voor de volgende film met Captain America, namelijk Captain America: New World Order.

In Captain America: New World Order krijgen we ook een personage te zien uit The Incredible Hulk uit 2008, met The Leader van acteur Tim Blake Nelson. Overigens waren er eerder geruchten dat ook She-Hulk (Tatiana Maslany) in de serie te zien zal zijn.

Opbouw naar World War Hulk
De fans hebben na She-Hulk de wens dat er wordt opgebouwd naar een World War Hulk-film, mogelijk met Hulk, She-Hulk en wie weet zelfs Skaar.

Captain America: New World Order heeft op dit moment de volgende acteurs aan boord: stars Anthony Mackie als Sam Wilson/Captain America, Danny Ramirez als Joaquin Torres/The Falcon, Shira Haas als Sabra, Carl Lumbly als Isaiah Bradley en dus Nelson als The Leader.

De Marvel-film verschijnt 3 mei 2024.

NieuwsFilm