Jacob Batalon voorspelt een duistere toekomst voor 'Spider-Man' personage

Ned Leeds gaat naar The Dark Side...

Arjen Rooseboom 29 september 2022 07:53 in Algemeen
Voordat megahit Spider-Man: No Way Home in de bioscopen verscheen, waren er talloze geruchten over Peter Parkers klasgenoot en beste vriend Ned Leeds (Jacob Batalon) die op een bepaald moment in de film een ​​slechterik zou worden.

De stripboekversie wordt na verloop van tijd de Hob Goblin en na de gebeurtenissen in NWH lijkt het erop dat dit gerucht waarschijnlijk gaat uitkomen in een toekomstige film met het personage.

Tijdens een recent nieuw interview met ESQUIRE gaf Batalon al een voorproefje van wat we kunnen verwachten en hoe opgewonden hijzelf is:

"Weet je, ik zou het graag willen. Ik heb het gevoel dat ik als acteur [toen ik op de toneelschool zat] echt meer aangetrokken werd tot echt donkere dramatische dingen in tegenstelling tot comedy en dergelijke".

"Door Ned en Reginald [The Vampire] te spelen, heeft het een soort van licht over mij geworpen waardoor ik de zaken niet langer zo negatief zag of erover nadacht. Die aanwezigheid is een zeer positief effect op mijn leven geweest. Dus ik voel me goed en kijk ernaar uit om van alles te doen. En ja, veel is al in de maak".

NieuwsFilm