Hugh Jackman himself verklaart hoe Wolverine terugkeert in 'Deadpool 3'

En geen zorgen, want 'Logan' wordt niet aangetast...

Arjen Rooseboom 29 september 2022 07:30 in Video
Fans van Hugh Jackman's Wolverine en Ryan Reynolds' Deadpool waren gisteren door het dolle heen toen laatstgenoemde in een heerlijk droge video aankondigde dat eerstgenoemde dan toch zijn opwachting maakt in het aankomende Deadpool 3.

Wel zorgde het meteen voor een prangende vraag: Hoe dan? De geliefde mutant met scherpe klauwen kwam tenslotte om het leven in de climax van Logan (2017).

In ieder geval heeft Reynolds ons verzekerd dat de historische terugkeer van Jackman dit droevige, maar passende einde niet zal verpesten. Wat er wel allemaal gaat gebeuren, leggen ze samen uit in een vervolgvideo welke je hieronder kunt bekijken:


Hét gele kostuum
Inmiddels verzamelen Marvel-fans zich op sociale media om te pleiten voor Jackman dat hij nu eindelijk het iconische gele kostuum van Wolverine uit de comics moet gaan dragen.

In al zijn 9 optredens (binnenkort dus 10) zagen we Jackman nog nooit in de specifieke outfit, afgezien van een verwijderde scène uit The Wolverine (2013) waarin het in een koffertje aan hem werd overhandigd.

NieuwsFilm