Keert de nieuwe 007 terug voor 'Bond 26'?

De actrice weet nog van niks.

Wouter Drummen 29 september 2022 20:04 in Algemeen
We weten onderhand allemaal wel dat Daniel Craig zijn tijd erop zit als James Bond. De acteur was de laatste keer te zien als 007 in No Time to Die, maar hij was niet de enige 007 in de blockbuster. Lashana Lynch was namelijk ook even 007, maar keert zij dan wel terug?

Sinds Craig gestopt is als de wereldberoemde geheim-agent, doen er gigantisch veel geruchten de ronde over wie hem zou kunnen vervangen. Bekende namen als Tom Hardy, Henry Cavill en Idris Elba worden vaak genoemd (al zal laatstgenoemde het toch echt niet worden) maar het zou ook een tamelijk jonge acteur kunnen zijn.

Toekomst
Lynch is echter de allereerste zwarte vrouw die in de huid mocht kruipen van 007. Ze speelt natuurlijk niet James Bond, maar MI6-agent Nomi. Zij neemt het 007 nummer over van Bond wanneer hij weg is. Uiteindelijk geeft ze het wel weer terug.

De actrice liet zich uit over een mogelijke terugkeer, al is het duidelijk dat ze er nog niet veel vanaf weet: "Ik heb getekend voor één enkele film. Ik weet dus niet wat ze van plan zijn, maar ik vraag me af of ze daar zelf überhaupt al achter zijn. Dus nee, ik weet echt niks, maar ik vind het wel leuk om erover te speculeren!"

Wel of niet?
De vraag is natuurlijk of er ruimte is voor een terugkeer van Lynch, aangezien de nieuwe James Bond film een volledige reboot lijkt te zijn. Natuurlijk speelde Judi Dench wel jarenlang M in de nodige Bond-films met verschillende acteurs, dus misschien dat we Lynch toch nog wel te zien krijgen. Tijd zal het zeggen.

NieuwsFilm