'Deze acteur heeft een toch wel erg vreemd lichaamsdeel'

En dat kan misschien wel eens waar zijn

Vera 29 september 2022 12:20 in Celebrity
Te gast bij de Late Late Show met James Corden is Luke MacFarlane van films als Single All the Way. Hij vertelt dat hij zijn tweelingzus laatst redde in Canada, samen met vrienden die bij de mountain police horen.

De acteur is van Canadese afkomst en bracht met zijn zus rond Calgary wat tijd door. "Ze komt bleek aanlopen en vertelt dat zij twee ringen kwijt raakte in de rivier, een trouwring en een verlovingsring. We zochten maar vonden niets. De volgende dag heb ik wat vrienden gebeld of zij konden helpen zoeken. We hebben twee uur gezocht in die gletsjerrivier. En vonden uiteindelijk beide ringen."

James laat de foto zien waarop Luke met twee vrienden in zwembroek staan, snorkelspullen bij de hand. Luke besluit zijn verhaal met: "Mij wordt verteld dat ik vreemde knieën heb. Dat is het mooie van social media: al je onzekerheden worden je ongevraagd aangepraat. Ik wist niet dat ik vreemde knieën heb. Ik vind ook niet dat ik vreemde knieën heb. Maar gebaseerd op die foto vertellen mensen mij dat wel."

De foto op Instagram - met de vreemde lichaamsdelen van Luke - staat hieronder ter oordeel.Luke MacFarlane was bij James Corden om te vertellen over zijn nieuwe gay romcom Bros. De video staat hieronder en op YouTube.NieuwsFilm