Eerste sidekick uit het Marvel Cinematic Universe krijgt zijn eigen solofilm

Terwijl het eerst nog een serie moest worden...

Arjen Rooseboom 30 september 2022 18:30 in Algemeen
Marvel Studio's gaat van richting veranderen betreffende hun project Armor Wars waar het personage James Rhodes a.k.a. War Machine van Don Cheadle in centraal zal komen te staan.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Armor Wars als 6-delige serie op Disney+ ging verschijnen, maar nu blijkt het een bioscoopfilm te worden.

Cheadle speelt het personage sinds Iron Man 2 (2010) en is al jaren een vaste waarde in het MCU. Zijn eerstvolgende optreden is volgend jaar naast Samuel L. Jacksons Nick Fury in Secret Invasion welke naar verwachting de verhaallijn van Armor Wars zal opzetten.

Tijdens Disney's D23 Expo onthulde kopman Kevin Feige enkele details. We gaan zien hoe Tony Stark zijn grootste angst werkelijkheid wordt als zijn potentieel dodelijke technologie in verkeerde handen valt.

Met Stark niet langer onder ons om zijn eigen creaties te behoeden, is het nu dus aan Rhodes de taak om de erfenis te blijven beschermen.

Robert Downey Jr?
Veel fans hopen (en verwachten stiekem) dat acteur Robert Downey Jr. op een of andere manier zal terugkeren als Stark, oftewel Iron Man. En met het multiversum inmiddels wijd geopend is dit geen onhaalbaar streven.

Sterker nog, hij zou zelfs kunnen verschijnen als Superior Iron Man, een alternatieve versie van het personage, waardoor ook een aandeel in het aankomende Avengers: Secret Wars tot de mogelijkheden behoort.

NieuwsFilm