3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Jeffrey Kouters 1 oktober 2022 12:33 in Featured
Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Last Night in Soho (2021)
Regie: Edgar Wright | Cast: Thomasin McKenzie, Anya Taylor-Joy, Matt Smith, e.a. | Kijk direct
De ietwat naïeve Eloise verhuist naar Londen voor haar studie aan de mode-academie. Ze betrekt daar de zolder van mevrouw Collins. 's Nachts transporteren haar levendige dromen haar naar de jaren zestig. In die wereld raakt ze geobsedeerd door nachtclubzangeres Sandie. Eloise merkt echter al snel dat niets is wat het lijkt en is getuige van gebeurtenissen met duistere gevolgen.

Antebellum (2020)
Regie: Gerard Bush en Christopher Renz | Cast: Janelle Monáe, Eric Lange, Jena Malone, e.a. | Kijk direct
Eden is een slavin die gevangen wordt gehouden op een katoenplantage geleid door soldaten van de Confederatie. Veronica Henley is een moderne moeder en succesvol als activistisch schrijfster. Wanneer Henley in een gruwelijke werkelijkheid vast komt te zitten, moet ze de confrontatie aangaan met het duistere slavernijverleden en het mysterie oplossen voordat het te laat is.

C'mon C'mon (2021)
Regie: Mike Mills | Cast: Joaquin Phoenix, Gaby Hoffmann, Woody Norman, e.a. | Kijk direct
De alleenstaande radiojournalist Johnny werkt aan een project waarbij hij verschillende kinderen interviewt over hun dromen en de toekomst van de wereld. Zijn zus Viv vraagt hem om op haar negenjarige zoontje Jesse te passen zodat zij voor haar ex-man, die kampt met psychische klachten, kan zorgen. De twee maken een bijzondere reis en ontwikkelen al snel een unieke band.Lees ook direct:NieuwsFilm