Wordt Dua Lipa op heterdaad betrapt met een nieuw liefje?

Beide sterren gaven geen hints weg

Vera 1 oktober 2022 12:39 in Celebrity
Dua Lipa werd eergisteren op heterdaad betrapt met een nieuw liefje. De 27-jarige zangeres - en actrice in de nieuwe Barbie-film - was uit eten in New York met Trevor Noah, de 38-jarige presentator van The Daily Show. Volgens de Daily Mail in het artikel hier was het meer dan etentje.

Zo vertellen omstanders dat Dua Lipa en Trevor Noah een rustig plekje in het restaurant kregen, zodat zij ongestoord met elkaar konden praten. Het klikte goed samen. Na het intieme diner werd tijdens de wandeling duidelijk dat zij meer dan vrienden zijn. Ze omhelsden en zoenden elkaar meerdere keren.

Geen hints
Dua Lipa verbrak haar relatie met model Anwar Hadid een tijd terug. Hun werkschema liet geen momenten samen toe. Ook Trevor Noah verbrak zijn relatie met actrice Minka Kelly eerder dit jaar.

Alhoewel beide sterren de afgelopen maanden geen hints weggaven, waren beiden in elk geval aanwezig bij de prijsuitreiking van de Grammy's in Las Vegas. Toevallig werd die avond door Trevor Noah gepresenteerd. Zo'n belangrijk event is natuurlijk hét moment om in gesprek te gaan met elkaar.

Entertainment
Deze week kondigde Trevor Noah aan dat hij stopt met het presenteren van The Daily Show. Na 7 jaar is deze komiek toe aan ander entertainment. Dua Lipa had vorige week nog een spetterend optreden. Daarnaast deelt zij mee dat zij geïnvesteerd heeft in een betere haarverzorgingslijn, genaamd Dizziak. Het bericht staat hieronder en op Instagram.NieuwsFilm