De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Jeffrey Kouters 2 oktober 2022 15:12 in Netflix
Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)
Regie: David Leitch | Cast: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, e.a. | Kijk direct
De bikkelharde agent Luke Hobbs wordt naar Engeland gestuurd om een dodelijke dreiging te stoppen. Daar vormt hij een onwaarschijnlijk bondgenootschap met de wetteloze outcast Deckard Shaw. Samen gaan ze achter de cyber-genetische schurk aan die een levensgevaarlijk virus in handen heeft waarmee de toekomst van de mensheid wordt bedreigd. Aan Hobbs en Shaw om hem te stoppen.

Blonde (2022)
Regie: Andrew Dominik | Cast: Ana de Armas, Adrien Brody, Bobby Cannavale, e.a. | Kijk direct
Hollywood, jaren 50. Ondanks haar tragische jeugd, weet Norma Jeane Mortenson het te schoppen tot filmster. Ze wordt wereldberoemd onder de naam Marilyn Monroe en groeit uit tot een waar sekssymbool. Maar de schone schijn op het witte doek staat in schril contrast met de liefdesproblemen, uitbuiting, machtsmisbruik en drugsverslaving waarmee ze in haar privéleven geconfronteerd wordt.

Lou (2022)
Regie: Anne Foerster | Cast: Allison Janney, Jurnee Smollett, Logan Marshall-Green, e.a. | Kijk direct
Lou leidt een teruggetrokken bestaan in de bossen. Ze komt in actie wanneer Vee, de dochter van haar buurvrouw Hannah, wordt ontvoerd. Samen gaan Lou en Hannah tijdens een zware storm door het bos achter de dader aan. Hierbij moet Lou niet alleen de strijd aan gaan met de natuur, maar ook met haar eigen verleden.Lees ook:NieuwsFilm