Slim dochtertje van Dwayne Johnson 'prankt' hem goed!

Alleen een idioot doet mee

Dwayne Johnson heeft twee jonge dochters die de grappigste dingen met hem doen. 'Kwellen' noemt hij het zelf. Hoe ongenaakbaar The Rock in Black Adam is, zo gemakkelijk laat hij thuis met zich sullen. Zo werd hij een tijd terug wakker met make-up op. Van het weekend was het tijd voor een andere 'prank', want zijn meiden zijn slim!

In het filmpje zie je zijn oudste dochter giechelen. Ze vraagt of papa zijn ogen dicht wil doen. Dwayne doet het lijdzaam. Vervolgens houdt zij een waterballon boven zijn hoofd. Het kost wat moeite, maar ze krijgt het doorgeprikt. Het water loopt over haar vader en het bed.

Vervolgens zegt het draakje 'goedemorgen' en loopt luid lachend weg. Harder en harder, want er volgt vast wraak in de vorm van een kietel sessie. Haar nieuwe prank is een geslaagd feit.

The Rock
Al die tijd blijft The Rock stoïcijns liggen. Het water is een oor ingelopen. Dat schudt hij eruit en controleert meteen of de schade aan de lakens meevalt. Toch houdt hij van zo wakker worden, meldt hij op zijn Instagram hieronder. Want zijn meiden vinden het leuk spelen met hem, en daar draait het om.

"Zaterdagochtend en zij speelt haar favoriete spelletje 'Papa doe je ogen eens dicht'. Alleen een idioot zou doorgaan met dit soort kwellingen. Maar man, dat heerlijke gelach van haar is verslavend. Dus ben ik maar even die idioot, zolang zij die kleine meid is."



NieuwsFilm

meest populair