3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 4 oktober 2022 20:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Extraction (2020)
Regie: Sam Hargrave | Cast: Chris Hemsworth, Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda, e.a. | Kijk direct
Huurling Tyler Rake en zijn team worden door een Indiase drugsbaron ingeschakeld om diens tienerzoon uit de klauwen van een concurrent uit Bangladesh te bevrijden. Voor die missie reist Rake af naar hoofdstad Dhaka, waar hij in de levensgevaarlijke onderwereld belandt. Ondertussen zoekt hij ook zelf naar verlossing.

Philadelphia (1993)
Regie: Jonathan Demme | Cast: Tom Hanks, Denzel Washington, Jason Robards, e.a. | Kijk direct
Wanneer er aids wordt geconstateerd bij advocaat Andrew Beckett, verandert zijn leven volledig. Hij wordt op staande voet ontslagen door het kantoor waarvoor hij werkt. Dat doet het bedrijf met een rotsmoes. Beckett besluit zijn oude werkgever dan ook aan te klagen. Samen met zijn advocaat vecht hij voor gerechtigheid.

Scary Movie (2000)
Regie: Keenen Ivory Wayans | Cast: Anna Faris, Regina Hall, Dave Sheridan, e.a. | Kijk direct
Na een moord op een klasgenote, ontdekken Cindy Campbell en haar vrienden dat er een seriemoordenaar op de campus rondwaart. De vrienden ontdekken dat de gemaskerde gek het op hen gemunt heeft. De moordenaar blijkt uit op wraak omdat de groep een jaar eerder op Halloween de aanrijding op een man heeft proberen te verdoezelen.Lees ook:NieuwsFilm