De nieuwe trailer voor 'Black Panther: Wakanda Forever' geeft een hoop geheimen prijs

Een overzicht van de mooiste en belangrijkste beelden uit de trailer.

Jeffrey Kouters 4 oktober 2022 12:25 in Featured
Maandag kwam Marvel met een aangename verrassing: een nieuwe trailer voor Black Panther: Wakanda Forever. FilmTotaal heeft een aantal mooie en interessante momenten uit deze trailer voor je op een rijtje gezet.

Afscheid van T'Challa
Wakanda Forever is een eerbetoon aan Chadwick Boseman. De acteur overleed in augustus 2020 aan de gevolgen van darmkanker. Hierop maakte Marvel al snel bekend dat hij niet zal worden vervangen. Bosemans personage T'Challa is in deze vervolgfilm overleden. In de trailer zijn meerdere shots van diens afscheid te zien.

Het leven na
Geopolitiek speelt een belangrijke rol in de Black Panther-films. Na de dood van T'Challa lijkt Wakanda te moeten dealen met zowel conflicten binnen als buiten de eigen landsgrenzen. Onder meer de beelden van M'Baku (Winston Duke), de leider van de Jabari-stam, en koningin Ramonda (Angela Bassett) in deze trailer maken dat duidelijk.Aanval op Wakanda
In Wakanda Forever belandt de Afrikaanse natie in een oorlog met Talocan. De leider van deze onderwaterwereld is Namor. Dit populaire Marvel-personage wordt vertolkt door Tenoch Huerta (The Forever Purge).

In Wakanda Forever wordt ook een nieuwe heldin geïntroduceerd: Riri Williams alias Ironheart. Dit personage is een groot fan van Iron Man en besluit in zijn voetsporen te treden. Deze rol wordt gespeeld door Dominique Thorne (Judas and the Black Messiah). In de bovenstaande foto staat zij achter koningin Ramonda.De nieuwe Black Panther
De trailer laat zien dat een ander personage de mantel van Black Panther over zal nemen. De meeste Marvel-fans hebben hun geld ingezet op Letitia Wrights Shuri, de zus van T'Challa, als opvolger. De trailer hint daar sterk op.
Black Panther: Wakanda Forever, geregisseerd door Ryan Coogler, is vanaf 9 november in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm