Is het echt einde oefening voor Laurie Strode en de 'Halloween'-reeks?

Is het echt einde oefening voor Laurie Strode en de 'Halloween'-reeks?

Zo niet, dan haalt het de spanning wel enigszins uit de climax voor 'Halloween Ends'...

Eind deze maand verschijnt Halloween Ends waarin Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) voorgoed gaat afrekenen met haar eeuwige kwelgeest, psychopaat Michael Myers. Alhoewel... voorgoed?

In een recent interview laat de eerste 'scream queen' zich uit over de toekomst van haar personage in volgende delen van de horrorfranchise.

Het blijkt nu dat Curtis de deur gewoon open laat staan voor meer, wat vraagtekens zet bij de climax van Ends waarbij het voor de fans de grote verrassing wordt wie het loodje legt, Strode of Myers.

Na de oorspronkelijke Halloween (1978) en Halloween II (1980) werd in Halloween 4 (1988) al gesuggereerd dat Strode niet meer in leven was.

Toch keerde Curtis terug voor H20: 20 Years Later (1998). In 2002 legde ze opnieuw het loodje in Halloween: Resurrection om vervolgens in 2018 wederom op te duiken voor de succesvolle huidige reboot-trilogie.

Citaat:
"Het laatste wat ik vijf jaar geleden dacht te doen, was een nieuwe 'Halloween'-film. En hier ben ik dan, inmiddels drie voltooid met een fantastische groep mensen. Dat heeft mij in een hele andere wereld gebracht. Ik heb een heel creatief leven nu, een samenwerking met 'Blumhouse Pictures', een eigen productiebedrijf en een horrorfilm geschreven die ik ook zal regisseren, Allemaal dingen die ik vijf jaar geleden niet dacht te gaan doen. Dus 'nooit meer' zeggen is dom".

NieuwsFilm

meest populair