Laatste levende legende toegevoegd aan Francis Ford Coppola's 'Megalopolis'

Laatste levende legende toegevoegd aan Francis Ford Coppola's 'Megalopolis'

Een episch drama met een epische cast...

De cast van Francis Ford Coppola's volgende film Megalopolis is officieel vastgesteld met een laatste naam. En ook dit is niet de minste, want het gaat hier namelijk om veteraan en tweevoudig Oscarwinnaar Dustin Hoffman.

Daarnaast wordt hij vergezeld door nieuwe aanwinsten zoals Chloe Fineman van Saturday Night Live, Isabelle Kusman van Licorice Pizza, D.B. Sweeney en nieuwkomer Bailey Ives.

Ze voegen zich bij een droomcast die eerder al bestond uit Shia LaBeouf, Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Talia Shire, Aubrey Plaza, Jason Schwartzman, Grace VanderWaal, Kathryn Hunter, James Remar en Laurence Fishburne.

Iets om naar uit te kijken
Megalopolis, een soort passieproject voor Coppola, die bijna het hele budget van $100 miljoen dollar zelf heeft gefinancierd, wordt later dit najaar in Georgië opgenomen en plotdetails blijven zoals gewoon grotendeels geheim, op een paar dingen na.

Alles speelt zich naar verluidt af in een alternatieve realiteitsversie van New York City, genaamd "New Rome". Het lot achtervolgt een moderne wereld die niet in staat is haar eigen sociale problemen op te lossen in dit verhaal over politieke ambities, genialiteit en tegenstrijdige liefde.

NieuwsFilm

meest populair