Verbazingwekkend: nieuwe 'The Batman'-Joker is nu al beter dan Jared Leto's versie

Barry Keoghan vindt het grappig dat enkele minuten genoeg waren om Leto 'te verslaan'.

Wouter Drummen 5 oktober 2022 18:30 in Algemeen
Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waarin Barry Keoghan het had over zijn Joker in The Batman. Ondanks het feit dat hij maar enkele minuutjes in de film opduikt, scoort zijn Joker een stuk beter dan sommige van zijn voorgangers.

Keoghans belangrijkste scène als Joker werd uit de film gehaald, al is deze wel nog te zien op bijvoorbeeld YouTube. Hij dook dus echt maar heel even op in de blockbuster, maar veel langer had hij niet nodig om de fans van de schurk te overtuigen. Sterker nog, filmfanaten vinden hem beter dan sommige van zijn collega's.

Lijst
Natuurlijk is het onmogelijk om het beter te doen dan Heath Ledger (The Dark Knight) en Joaquin Phoenix (Joker). Beide mannen zetten de Joker weergaloos neer, waardoor ze allebei de Oscar wisten te winnen.

In totaal hebben 7 acteurs de Joker gespeeld. Ledger en Phoenix staan dus bovenaan, terwijl Jack Nicholson nog net op het podium staat met de bronzen plak. Op de vierde plek staat Keoghan, die het dus beter doet dan o.a. Jared Leto. Dit vindt Keoghan zelf opmerkelijk.

Reactie
De acteur liet zich er tijdens een recent interview over uit: "Ik vond het opmerkelijk. Ik stuurde meteen een berichtje naar Matt [Reeves, de regisseur] om hem te zeggen dat ik in een recente poll nummer 4 was uit 7 Jokers. Ik zei hem toen: "Hé, dat is helemaal niet verkeerd, met maar slechts vier minuutjes aan schermtijd"!"

Normaal gesproken keert de acteur ook terug voor het vervolg. Dan zullen we er echt achter komen of hij ons kan overtuigen als 'The Crime Prince of Crime'!

NieuwsFilm