Zeldzaam interview onthult Robbie Williams' grootste angst

Zijn fobie is groot!

Robbie Williams heeft een enge vorm van bindingsangst, vertelt zijn echtgenote Ayda Field in een zeldzaam openhartig interview. Zijn fobie is zo groot, dat hij haar op allerlei verschillende manieren liet zitten. Zo sprak hij af voor hun eerste date, maar annuleerde hij die weer.

Het kostte hem drie jaar om voor te stellen om te trouwen. Daarna duurde het 6 maanden voordat hij maar een beetje durfde hun trouwplannen door te nemen. In al die maanden heeft Ayda regelmatig overwogen om de verlovingsring terug te geven.

Bruiloft
In een uitzending van podcast Happy mum, happy baby vertelt ze: "We waren drie jaar samen, voordat hij een aanzoek deed. In zijn hoofd duurde het denk ik jaren, voordat hij aan dat idee kon wennen. Voor die tijd was onze relatie al drie keer verbroken. Vervolgens waren we verloofd, maar mocht ik het woord bruiloft niet in de mond nemen. Toen ik thuis kwam met magazines over bruiloften zei hij: 'Wat is dat? Wie zei er iets over een bruiloft?' "

Zij trouwden binnen 6 weken, toen Robbie eindelijk vooruit durfde te kijken. Dat was de eerste mogelijkheid. Hun gasten wisten niet beter dan dat zij uitgenodigd waren voor een James Bond-feestje. Voor hun huwelijksreis was geen tijd vanwege allerlei werkafspraken. Hun agenda's zaten bomvol.

Angsten
Inmiddels zijn zij 12 jaar getrouwd en hebben zij 4 kinderen. Ayda Field is een Amerikaans-Turks model, actrice en presentatrice. Ze is vaak panellid in shows als X Factor en Loose Women. Ook Robbie Williams is in Groot-Brittannië af en toe presentator en jurylid. Hij heeft al vaker aangegeven dat hij verschillende angsten heeft, waar hij hard aan moet werken om die te overkomen. Nou weten wij ook hoe dat doorwerkt op zijn vrouw, want terugkijkend had Ayda het graag anders gewild.

Het artikel in de Daily Mail staat hier. Robbie Williams verprutste zijn auditie destijds, te gespannen - lees: angsten, vertelt hij in zijn Instagram-bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair