Vanessa Hudgens: sensueel en sportief op herfstfoto

En haar atletische lijf ...!

Vera 6 oktober 2022 08:22 in Celebrity
Vanessa Hudgens, de actrice uit de The princess switch-films en Tick, tick ... boom! zet haar perfecte 'gym body' in voor de nieuwste reclamecampagne van Fabletics, een sportmerk. Daartoe rolt zij over gymballen voor de meest mooie foto's van haar atletische lijf.

Vanessa Hudgens draagt hiertoe een zilveren top en bijpassende yoga pants van Fabletics die goed passen bij de zilveren ballen die zij gebruikt voor de fotoshoot. Ze maakt het geheel af met witte gymschoenen, een hoge paardenstaart en geraffineerde make-up.

Als een tijger
Wat zij nu laat zien is de herfstmode, want de collectie is seizoensgebonden, vertelt zij.
"Deze kleding geeft het gevoel alsof ik door de nacht tijger. Ik heb het gevoel dat ik wil bewegen. Het merk heeft dezelfde free spirit gedachte die ik heb."

Destijds met COVID-19 ging Vanessa steeds meer letten op comfortabele kleding. Daartoe is dit sportmerk heel geschikt, vertelt zij. "De collectie is functioneel, maar toch schattig terwijl je een statement kunt maken."

"Een groot deel van mijn leven draait om actief zijn. En het is fijn om dat met mensen te doen die mij steunen en die passie hebben."

Herfst op foto
Het artikel hier in de Daily Mail toont de herfstfoto's. Net als het Instagram-bericht hieronder.NieuwsFilm