Jenna Dewan ontdekt met paaldansen meer spieren dan ze dacht dat ze had

Jenna Dewan ontdekt met paaldansen meer spieren dan ze dacht dat ze had

Een pikant dubbelleven.

Jenna Dewan speelt een paaldanseres met een pikant dubbelleven in haar nieuwste film Let's get physical. Voor de 41-jarige actrice en danseres uit Step up lijkt paaldansen gemakkelijk te leren, maar niets is minder waar.

Jenna Dewan ziet er waanzinnig mooi uit in haar strakke jurk. Het glinsterend chocoladebruin staat haar goed. Ze heeft haar lange, donkere haren los en haar make-up is geraffineerd en een en al bronzer. Ze oogt extreem fit en lenig.

Ze produceerde mee aan de verfilming van Let's get physical, net als Kelly Ripa. Die kans maakte dat zij zich beter in control voelde over het filmproject, dat gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.

"Het was leuk om te doen, maar het verhaal is ook grappig. We hebben een heerlijke tijd gehad samen. De samenwerking verliep goed."

"Paaldansen was moeilijk te leren. Ik leerde het in bijna 3 dagen. Je hebt veel kracht in het bovenlijf nodig. Iets wat ik normaal niet gewend ben te doen bij mijn danspasjes. Ik voelde mij beurs van top tot teen en ontdekte spieren, waarvan ik niet wist dat ik die had. Je spant spieren aan die je normaal niet aanspant."

"Aan de andere kant, toen het eenmaal wel lukte, merkte ik dat ik mezelf voldaan en sterk voelde. Ik begreep waarom vrouwen dit als sport doen, want je vindt jezelf. Je straalt zelfvertrouwen uit, door al die bewegingen die je erbij leert doen. Je voelt je ook sexy."

Het interview van Access staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair